Enikő és János – Esküvői csomag

Projekt információk:

Az esküvői grafikai csomag tervezése kreatív és izgalmas folyamat. A tervezőnek számos fontos elemet kell figyelembe vennie a meghívók, menük, ültetőkártyák és egyéb kiegészítők megalkotásakor. 

Először is, fontos megérteni a pár stílusát, ízlését és az esküvő témáját. Ez segít meghatározni a csomag hangulatát és színvilágát. A tervezőnek gondosan kell kiválasztania a betűtípusokat és a színpalettát, hogy ezek összhangban legyenek a páros ízlésével és a választott témával. 

Az esküvői grafikai csomag összehangolt megjelenést biztosít az esemény minden részletéhez, így a tervezés során fontos figyelembe venni az összes kiegészítőt és papírárut. A végleges termékeknek elegánsnak, személyesnek és emlékezetesnek kell lenniük, hogy az esküvő minden résztvevője számára felejthetetlen élmény legyen.

Vélemény az esküvői csomagról:

"Pár perces beszélgetés után, pár nap múlva gyönyörűen kidolgozott meghívó, menüett és ültetőkártya desing-t kaptunk Lászlótól. Figyelembe vette az esküvőnkön visszaköszönő színeket, tulajdonképpen csak ebben volt kikötésünk, a többit a fantáziájára bíztuk. Jól tettük."
Enikő és János
Az ifjú pár

Használt programok:

Adobe InDesign
Arculat 55%
Adobe Illustrator
Logó tervezés 30%
Adobe Photoshop
Mockup 15%
error: Content is protected !!