Facebook csomag: borítókép és profilkép

A  Facebook az egyik legnagyobb közösségi média platform, ahol minden nap emberek milliói osztják meg életük pillanatait, kapcsolódnak barátaikkal, családtagjaikkal és üzleti partnereikkel. Az első benyomás rendkívül fontos, ezért a profilkép és a borítókép meghatározó szerepet játszik a közösségi jelenlétünkben. Szolgáltatásunkkal biztosíthatod, hogy profilod professzionális és megnyerő legyen!

Facebook profilkép szerkesztés

A Facebook profilkép az, amit a legtöbben látnak először. Célunk, hogy olyan képet készítsünk neked, amely kiemelkedik a tömegből, és jól mutat minden méretben. Szolgáltatásunk tartalmazza:

  • Egyedi Kép Választás: Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb fotót, amely kifejezi személyiségedet vagy márkádat.
  • Szerkesztés és Retusálás: Modern eszközökkel és technikákkal szerkesztjük és retusáljuk a képet, hogy tökéletes legyen. Méretezés
  • Optimalizálása: A Facebook profilképének optimális mérete 170×170 pixel. Mi gondoskodunk róla, hogy a kép tökéletesen illeszkedjen és kiváló minőségű legyen.

Facebook borítókép szerkesztés

Borítókép szerkesztés

A borítókép egy nagyobb felület, amely lehetőséget ad arra, hogy kreatívabban fejezd ki magad. Szolgáltatásunkkal olyan borítóképet készítünk neked, amely lenyűgözi a látogatókat:

  • Kreatív Tervezés: Egyedi, személyre szabott dizájnokat készítünk, amelyek tökéletesen illenek a profilodhoz.
  • Magas Minőségű Képek: Garantáljuk, hogy a kép tiszta és éles legyen, 820×312 pixeles méretben.
  • Professzionális Eszközök Használata: A legmodernebb szerkesztő programokat használjuk, mint a Photoshop, hogy a legjobb eredményt érjük el.

Miért Minket Válassz?

Szakértelem:

Többéves tapasztalattal rendelkezünk a grafikai tervezés és képszerkesztés terén.

Egyedi Megoldások:

Minden ügyfelünknek egyedi, testreszabott szolgáltatást nyújtunk.

Gyors és Hatékony Munka:

Rövid határidővel, magas minőségben dolgozunk, hogy gyorsan élvezhesd az új megjelenést.

Versenyképes Árak:

Kiváló ár-érték arányt biztosítunk, így megfizethető áron juthatsz prémium szolgáltatáshoz.

Hogyan Működik?

A Te elképzelésed

A Te elképzelésed

Kapcsolatfelvétel:

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és beszéljük meg az igényeidet.

Kép Kiválasztása:

Segítünk kiválasztani a megfelelő fotókat a profil- és borítóképedhez.

Szerkesztés: 

Elkezdjük a munkát, és hamarosan elkészülnek a lenyűgöző képek.

Kész munka átadása

Kész munka átadása

Elégedett Ügyfeleink Mondták

Cégünk teljes új arculatát, weboldalát és social media elemeit köszönhetjük Laci igényes munkáinak. Nagyon könnyen megértettük egymást, mindig pontosan azt kaptuk, amit elképzeltünk. Értette a stílust, a cég misszióját és elképzeléseinket, így már több éve folyamatosan dolgozunk együtt, könnyedén és zökkenőmentesen. Aki stílusos és különleges megjelenést szeretne, látványos és értékes brandet építene, keresse őt bizalommal! 🙂

Andruskó Evelin DarTech Kft.

Pályázatíróként számunkra 2020-ban még új terület volt a közösségi médiában a való megjelenés. Laci az elképzeléseinket gyorsan lefordította a Facebook nyelvére, így hatékonyan és időben tudtunk megjelenni egy konkrét pályázati felhívás kapcsán. Az együttműködés nemcsak a részünkre elkészített oldal minősége miatt volt eredményes, hanem közvetlenül az oldal élesítése után számos megkeresést, illetve megbízást is kaptunk ennek köszönhetően.

Horváth Zsolt Pénz és Hitel

Vedd Fel Velünk a Kapcsolatot!

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba még ma, és tegyük együtt vonzóbbá a Facebook profilodat! Fordulj hozzánk bizalommal, és élvezd a profi megjelenést a közösségi médiában.

error: Content is protected !!