MONDOLO EGYESÜLET

Projekt információk:

A grafikai szerkesztés egy kiadványhoz való hozzájárulás mindig kihívást és örömöt jelent számomra. A projekt során való részvétel inspiráló és izgalmas tapasztalat volt. Az alkotói folyamat során az volt a legizgalmasabb rész, hogy megtaláljam a megfelelő egyensúlyt a design esztétikája és a tartalom között.

Szeretem az ilyen projekteket, mert lehetőséget adnak arra, hogy kibontakoztassam a kreativitásomat és érzékenységemet az esztétikai részletek iránt. Az, hogy a végén egy szép és jól átgondolt végeredményt látok, mindig nagy elégedettséggel tölt el. Összességében, a grafikai szerkesztés egy ilyen kiadványhoz való hozzájárulás mindig kihívást jelent, de egyben nagyon örömteli és inspiráló tapasztalat is számomra.

Vélemény a munkánkról:

Lacival igazán jó élmény volt együtt dolgozni. Egyszerű, lényegretörő egyeztetésünk után a megküldött anyag szinte végleges volt, abban minimális korrekció volt szükséges. Ez a nagyfokú kreativitás és megbízhatóság sok terhet levesz a megrendelő válláról, ami a mai rohanó világban igazi kincs.
Ézsiás Tamás
Mondolo Egyesület

Média

Használt programok:

Adobe InDesign
Layout és tördelés 75%
Adobe Photoshop
Kép szerkesztés és Mockup 25%
error: Content is protected !!