Pályázat és Hitel

Projekt információk:

A projekt célja egy professzionális és modern logó, valamint Facebook megjelenés tervezése egy pályázatíró és hitel tanácsadó cég számára. A cél az, hogy az új arculat tükrözze a cég megbízhatóságát, szakértelmét és ügyfélközpontúságát.

A projekt során arra törekedtem, hogy egy modern, professzionális és letisztult arculatot hozzak létre, amely tükrözi a cég szakértelmét és megbízhatóságát. A színek és grafikai elemek kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy azok bizalmat és stabilitást sugalljanak, ezért a kék és sárga árnyalatokat használtam, amelyek pénzügyi biztonságot és növekedést szimbolizálnak. A logó tervezésekor egyszerű, de erőteljes formákat és betűtípusokat alkalmaztam, hogy könnyen felismerhető és emlékezetes legyen. A Facebook megjelenés esetében egységes, vizuálisan vonzó és interaktív tartalmakat alakítottam ki, amelyek növelik a cég online jelenlétét és elkötelezettségét. Az ügyféllel való folyamatos együttműködés és visszajelzéseik beépítése kulcsfontosságú volt a végső arculat sikeres megvalósításához.

Vélemény a munkánkról:

Pályázatíróként számunkra 2019-ben még új terület volt a közösségi médiában a való megjelenés. Laci az elképzeléseinket gyorsan lefordította a Facebook nyelvére, így hatékonyan és időben tudtunk megjelenni egy konkrét pályázati felhívás kapcsán. Az együttműködés nemcsak a részünkre elkészített oldal minősége miatt volt eredményes, hanem közvetlenül az oldal élesítése után számos megkeresést, illetve megbízást is kaptunk ennek köszönhetően.
Horváth Zsolt
Pályázat és Hitel

Média:

Használt programok:

Adobe InDesign
Layout és tördelés 50%
Adobe Illustrator
Kép szerkesztés és Mockup 35%
Adobe Photoshop
Kép szerkesztés és Mockup 15%
error: Content is protected !!