PING-PONG MATCH OF THE CENTURY

Landing oldal:

A Hero vagy Slider szakasz a landing oldalon azért van, hogy azonnal megragadja a látogatók figyelmét, és rögtön bemutassa a legfontosabb üzenetet vagy ajánlatot. 

A Bemutatkozó szakasz a landing oldalon azért van, hogy röviden és tömören bemutassa a sportesemény két résztvevőjét, növelve a látogatók bizalmát és érdeklődését.

A helyszín szakasz a landing oldalon azért van, hogy a látogatók könnyen megtalálják a sportesemény pontos helyét és hozzáférési információit, ezáltal megkönnyítve a részvételüket.

Az időpont szakasz a landing oldalon azért van, hogy a látogatók pontosan megtudják, mikor kezdődik a sportesemény, ezáltal segítve a tervezést és a részvételt.

A díj szakasz a landing oldalon azért van, hogy a látogatók tájékozódhassanak a sporteseményen elnyerhető jutalmakról és díjakról, ezáltal növelve a részvételre való motivációjukat.

A live stream szakasz a landing oldalon azért van, hogy a látogatók élőben követni tudják a sporteseményt, akkor is, ha nem tudnak személyesen jelen lenni.

A galéria szakasz a landing oldalon azért van, hogy a látogatók képeken keresztül betekintést nyerhessenek a sportesemény hangulatába és élményeibe, ezáltal növelve az esemény iránti érdeklődésüket.

Projekt információk:

A „Ping-pong Match of the Century” projekt során egyedi, WordPress alapú landing oldal tervezése és fejlesztése volt a feladat, amely reszponzív dizájnnal és élő stream közvetítéssel támogatta egy baráti pingpong verseny bemutatását.

A cél egy vizuálisan vonzó, felhasználóbarát felület létrehozása volt, amely minden eszközön kiváló felhasználói élményt nyújt. A projekt során a WordPress rugalmasságát és bővítményeit használtuk fel a gyors és hatékony fejlesztéshez. Az élő közvetítéshez egy beépített stream szolgáltatást integráltunk, amely valós időben mutatta a mérkőzést. Az oldal tervezése és fejlesztése során nagy hangsúlyt fektettünk a reszponzivitásra és a felhasználói élményre.

A projekt sikeresen valósította meg célkitűzéseit, pozitív visszajelzéseket kapott, és értékes tapasztalatokkal gazdagított bennünket a jövőbeli projektekhez.

Vélemény a munkánkról:

Dr. Mari Zoltán

Használt programok:

Wordpress
Webdesign és integrációk 70%
Youtube Live
Online stream 30%
error: Content is protected !!